Acrobatfilm

Lokacija: Početna DVD FILMOVI
SVET CRTANJA 1
Originalni naslov: SVET CRTANJA 1
Kategorija Dečiji
 
Kratak opis:
Deco, dobrodošli u čarobni svet crtanja!  Pozivamo vas u fantastični, šareni svet crtanja kroz koji vas vodi poznati američki crtač Brus Blic (Bruce Blitz).

Kao dečak, rođen u Filadelfiji, u američkoj državi Pensilvanija, Brus Blic je veoma rano, već u školi počeo da se bavi crtanjem. Crtajući direktora svoje škole, Brus je stvorio niz smešnih crteža kojima je skrenuo pažnju na svoj talenat. Crteže svog direktora objasnio je veoma jednostavno rečima: “eto, neko je morao i to da uradi”. Pohvale nisu izostale, pa čak i od samog direktora.

U emisiji “Svet crtanja” koju već godinama vodi i uređuje, jedinstvenoj po svom sadržaju, on predaje tehnike crtanja i razgovara sa svojim poznatim kolegama – Džon Kalen Marfi (John Cullen Murphy), autor Valijanta, Kris Braun (Chris Browne) sin autora koji nam je poklonio čuvenog vikinga Hogara Strašnog i Dak Edving (Duck Edwing) autor magazina “Mad” samo su neki od njih. Brusova predavanja obuhvataju razne tehnike crtanja – od crtanja životinja, stripova i karikatura do portretisanja ljudi. 

Brojne knjige koje je Brus Blic napisao i kasete sa lekcijama iz crtanja, dovele su ga u emisiju slavne voditeljke Džoan Rivers (Joan Rivers). Pojavljuje se i na poznatom programu Diskaveri (Discovery Channel), a u Filadelfiji, svom rodnom gradu osnovao je sopstvenu kompaniju za animaciju.

Za sve ljubitelje crtanja, od 5 do 105 godina, ovo je prava POSLASTICA!!!

Glasaj:
 
9.15/10 ( 54 Glasova )
Broj pregleda: 10898
Trejler: 0 Recenzije: 0 Komentari: 192
Napišite komentar za ovaj film Napišite komentar za ovaj film
Autor Komentar

BBCode je omogućen .

Insert code* Captcha Image

Other movies Pogledajte...
acrobat
Filmska i video produkcija
Adresa:
Savski Nasip 11/a, 11070 Novi Beograd, Srbija
gameplay
Igrački časopis
Adresa:
Savski Nasip 11/a, 11070 Novi Beograd, Srbija
kolorton
Kolorton časopis
Adresa:
Savski Nasip 11/a, 11070 Novi Beograd, Srbija
3in1
Erotski portal
Adresa:
Savski Nasip 11/a, 11070 Novi Beograd, Srbija